Ahojte z ActIv8!

20. 7. 2008 1:33
Rubrika: Myšlenky

Právě se nacházím ve stanu Signálů, kde neustále probíhá registrace a autorizace a ze všech stran zní čeština a slovenština. Mám chvilku na to, abych vám mohla napsat, jak je to tady skvělý a neopakovatelný, ale to nemůžu vtěsnat ani do tohoto článku, to byste prostě museli zažít! Ale i tak vás všechny narychlo zdravím, protože asi za hodinu budu takhle zdravit všechny do Austrálie, do Sydney, to bude prostě paráda! :)

Jak tak zjišťuju, tak je to fakt nemožný podělit se s váma o všechny zážitky z posledních tří (za chvíli už čtyř) dní, ale věřte, že tady to fakt Bohem žije! Na vigilii, koncertě, přednášce, při zpěvu nebo při svědectvích asi každý pocítil tu nádhernou sílu, sílu Ducha svatého. Pak vám to trochu rozepíšu, abych vám všem mohla svědčit o tak suprové události, jako je ActIv8, ale myšlenky předbíhají píšící prsty... No :)

Zachvíli budeme spojeni se svatým Otcem, budeme bdít, modlit se... Asi se vám marně snažím přiblížit to, co tady teď žije. Žije tu Ježíš. Žije tady společenství mladých lidí, mladých věřících lidí, kteří tu zažívají něco, co v nich bude zůstávat... Je to láska? Přátelství? Zážitky? Energie?

Každý si odpoví sám... Ale je toho fakt moc, dneska ani nepůjdeme spát... Takže žijte s radostí v srdci, protože Bůh vás má všechny rád! :)

Dobrou noc...

Zobrazeno 909×

Komentáře

seily

díííky za pěkný článek, zdraví tým activ8 signály:-)

peggy

taky děkuju a mooooc, bylo mi smutno, že jsem nemohla nakonec jet, ale jsem moooooc a mooooooc ráda, že se to vydařilo, jak tak čtu různé blogy a koukám se na fotky =)))

bos

Kiki myslím, žes tu skvělou atmosféru teda vystihla i když se nedá vše napsat do slov. Některá slova prostě neexistují.
Dík

Zobrazit 3 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio